Over ons

Welkom bij Het Hout Wat!

Het Hout Wat is een initiatief van 3 enthousiaste ondernemers met 2 paar rechterhanden en een hoop creativiteit en enthousiasme.

Wij hebben een passie voor hout en houtbewerking met een focus op eiken, essen en gestoomd beuken. Naast de producten die wij zelf ontwerpen, maken we ook houten producten op maat, volledig naar jouw idee.

In de webshop vind je naast meubels ook producten waar wij ‘iets’ mee hebben. Hapjesplanken omdat we houden van koken & gezelligheid. Wereldkaarten omdat we graag reizen. En racecircuits omdat we elk jaar één Formule 1 event én de 24 Heures du Mans bezoeken.

Je kunt bij ons producten via de webshop bestellen, maar uiteraard ook door te bellen, mailen of (op afspraak) bij ons lang te komen.

 

Partners

Hout kopen we in bij professionele houthandelaren, waaronder Houthandel Vlug & Oud een begrip in Noord-Holland.

Wij werken met kwalitatief goede machines en materialen. Onder andere Felder (formaatzaag en vandiktebank), Festool (divers gereedschap), Blum (beslag en scharnieren), Häfele (meubelbeslag) en Woodcare / Blue Dolphin (lakken en houtafwerkingsproducten).

Voor het ontwerpen en tekenen van de producten maken we onder andere gebruik van Sketchup, Autodesk – Fusion 360 en Inventables – Easel.Vragen?

Ga naar het contactformulier